" HÄLJA "

Fredagen blev det en sväng på stan efter jobbet. Måste ju springa lite i affärer ibland och njuta att man har tagit "Hälja". Det är inte så dumt att man kan säga det oj oj va gott.

Lördagen åkte jag till Anna och hälsade på henne. Hon hade fått barn en stor liten kille på 5185g och 55cm lång. En redig bit . Han sov och var nöjd nästan hela tiden. När han vaknade fick jag hålla honom och mysa lite.

Anna, Adam och Leo
På eftermiddan blev det fotbolls premiär. ( Träningsmatch ) Mangskog spelade mot Töcksfors och det blev vinst med 1-0. De spelade bra, kan bli riktigt kul i sommar.


På söndagen var det arbetsdag på Mangvalla. Full fart och mycke folk.


  


  

  

Tjing tjong
nu ä fotbollen igång

 

 

 


Veckan som gott

Har varit full fart på jobbet, vi har inte hunnit med allt vi skulle. På ett sätt är ju det bra för då vet man att verken har kommit igång på allvar. Jobbade extra på lördagen mellan 7 och 14 med inventering. Helgen gick i och ned det jätte fort. Men det gör veckorna också. Nu har jag jobbat på verken i sju veckor och de har flugit iväg. Men det går ju fort när man har roligt.

I fredags var vi och gratulerade Jimmy på 29-års dagen. Angelica hade gjort en jättegod smörgåstårta. Hon är expert på det. Alltid trevligt och hälsa på paret på Bäckänga.

På söndag var jag och tränade callanetic med några nya övningar för magmusklerna. Platt mage lovade de i tidningen där vi hittat övningarna. Med jag tvivlar att min kejsarsnittmage blir platt. Hahahaha. Men man blir stark i mage och rygg och det är ju bra.

Jobba på dagen
på kvällen platta magen
Tjingeling


RSS 2.0