Hej Hopp

Jag är nog den sämsta bloggaren men ibland slår jag till och skriver. 

Fredagen var det kalas på Tiki room. Jobb kompisen Ann-Kristin hade 40-års kalas. Jätte roligt. Hade jobbar helg men tog ledigt denna natt och det var lyckat men kanske lika jobbigt. Hahaha. Samma kväll spelade Mangskogs innebandy killar mot Sunnanå och det blev vinst med 11-2. Gissa om det kom många sms. Var väl informerad av mina vänner Finkan, Svärmora och Syrran.

Lördag och söndag var det natt jobb men sen är jag ledig fram till fredag morgon. Ännu en helg på Scan Module. Är faktiskt trött på att nästan alltid jobba helger. Men det är till att gilla läget.

Nu ska det snart bli träning (callanetics) och sen är det en dag kvar som jag är ledig. Blir till att njuta. 

Tjingeling 


Ja och Lena i stan

Idag har jag varit i stan en sväng. Min arbetskamrat Lena skulle lämna in sin bil för att få monterad motor och cupé värmare. Det behövs för oj va det är kallt. (inatt upp emot -30 grader) Hämtade henne vid Toyota och sen vart det fika på City (Räksmörgås och kaffe) jätte mumsigt. Gjorde sen en repa på stan och handlade lite smått och gott. Sen skulle vi hämta hennes bil vid halv tre, men nej nej den var inte klar. Inte ens påbörjad. Men vad gjorde väl det, vi tog en sväng till Garnngården och sen Coop Styckåsen. Med så trevligt sällskap som med Lena går tiden fort. Hon är en härlig och glad skit. Vad vore Scan Module utan henne, vi har så kul.


 
  


Imorgon är det jobb dax klockan ringer 5 hoppas det inte är så kallt men men det är ju vinter.

Tjingeling 


RSS 2.0