V42

Denna vecka började jag att jobba i godsmottagningen. Lite nya arbetsuppgifter, alltid roligt att lära sig nya uppgifter.Tycker det verkar roligt.

Fredags kvällen tillbringade vi i Forshaga och kollade på innebandy. Sebastians Arvika spelade mot GS86 men det blev förlust med 8-9 SKIT. Synd om killarn som stundtals spelade riktigt bra. Men det kommer vinster bara de får skaffa sig lite mer rutin. Angelicas Åmotfors hade speluppehåll. Lördag och söndag var lugn med härliga höst promenader. Söndagskvällen avslutades med Callanitics träning i gympahallen med tränings vännerna. Alltid kul att träffas. Tur att de finns så man kommer iväg på lite träning.

Nu får vi se vad nästa vecka har att bjuda på.

Tjing e ling

"Hälja som vôre"

Första div. 1 matchen för Sebastians lag Arvika på hemmaplan var på lördag mot Runsten från Gävle. Den var  onödigt spännande men det blev vinst till slut med 6-5. Jag fick agera speaker och det var ju kul, fick tänka så jag inte sa mangskog för det är ju åt dem jag har varit speaker annars. Men det gick bra. Härlig vinst för killarna inför hemma publiken ca. 300 personer. Grattis grattis killar.

Söndagen tillbringade vi ute i det fina höst vädret. Tog en härlig promenad och sen var det pyssel i trädgården. Dalierna skulle upp och in i värmen för att sova i vinter ide tills det är sommar igen. Fågelstugan kom upp så de små fåglarna kan få lite mat under vintern. Det vackra vädret gjorde att det gick att putsa fönster. Roligt om man kan se ut. Kvällen avslutades med ett träningspass (callanetics) i gympahallen med tränings brudarna och sen vart det rallybrudar på tv. Ja lite mys framför tvn.

Sen va dä natti natti

Tillbaka

Ja nu är jag tillbaka i blogginga. Har varit dåligt under en längre tid, men nu jäklar. Hahahaha jag ska försöka iallafall.

Idag har vi varit ute på en härlig höst promenad gubben och jag och sen blir det innebandy. Arvika spelar mot Runsten från Gävle. Hoppas på vinst för killarna.

Igår spelade Angelicas Åmotfors mot Munkfors och det blev pisk men Munkfors är nog favoriter i år.

Veckan som gått har jag jobbat eftermiddag. 2-skift har börjat igen och det tycker jag är bra, passar mig perfekt eftersom jag är så morgontrött. Då blir det lite variation och det gillar jag.

Nu får det bli lite mat
för mig och min livskamrat

RSS 2.0