Dagarna går

Ja dagarna går och jag sitter med foten i paket. Idag är jag hemma själv, Steve är på jobbet. Det tar sin tid att få iordning frukost. Man får gå fram och tillbaka med kaffe, smörgås, mediciner och vatten. En plast kasse är min bästa vän. Idag tror jag att jag ska dra ner på smärtstillande tabletterna. Hoppas det går bra. Annars blir det en och annan tablett och så tar jag en spruta för proppar varje dag. Alldeles själv, tycker faktiskt att jag är lite duktig.

Hej svejs på er
nu blir det inge mer


Hallux valgus

Ja då var operationen gjord. Hallux Valgus knölen på foten är väck. Gips i 6 veckor, ja det är tur att det är damfotbolls VM så man har något att kolla på. Jag har även laddat upp med böcker och filmer.
Oprationen gick bra, åkte in vid 7 tiden på morgonen och var hemma halv 1. Nu är det bara att knapra värktabletter och ta det lugnt.Hej å hå
svårt å gå

Steve & Cecilia

Idag är ingen vanlig dag, idag är det vår bröllopsdag.
Viktoria & Daniel

Grattis på bröllopsdagen
Birgitta & Dan har bröllopsdag

Idag har syrran och Dan 30 årig bröllopsdag
GRATTIS GRATTISHa en bra dag


Altanbygge

Ja då var vi igång med altan. Tror det kommer att bli jättebra. Gubben Steve, Jimmy och Björn började med snickringen i torsdags. Här sätter de fast sylla. Startskottet har gått.Sen blev det fart på gubbarna. Hej och hå vad det gick.
På fredag fyllde jag år. Grattis Grattis till mig.
Sen kom takstolarna på. Här går det undan vill jag lova.Sen var det råspont och tjärpapp.Nu får det bli lite vila från altan bygge och göra några dagsverken på Arvikaverken, så får vi ta nya friska tag till helgen.

Fortsättning följer.................


RSS 2.0