Förkyld

Det är inge roligt, man blir lite sur av det iallafall jag. Ont i huvudet nyser och hostar. Inge kul.

Fredagen började bra. Var till stan hade lite saker som skulle inhandlas. Träffade Angelica vi sprang lite i affärer. Sedan var vi till Nordells och fikade med Jimmy och hans bror Fredrik. Det blev räksmörgås och kaffe. Härligt. Ut på eftermiddan var det hemgång och då vart jag så sugen på pizza. Köpte med till gubben, Birgitta och Dan också.

 Blir bara ett kort av syrran det var bäst :-)

 Kände mig lite snuvig på kvällen men trodde att det kanske var allerig. Men icke.

På lördag var det kalas hos Annica på Granberga, hon fyllde 65 år ung min lilla svärmor. Grattis Grattis,  men jag fick vara hemma. Låg i soffan med feber. (synd om mig)

Söndagen var lika kul den, i soffan med host och nys. Måndag likaså, Men känner att liket lever. Nu är jag snart igång igen.
Nu kan det ju bara bli bättre. Tjing ping.


I veckan

Måndag och tisdag var det natt jobb. Var lite trött. Men på måndag var jag lite hurtig. Skulle cykla till affären men tog en omväg runt sjön. Jag gjorde en ´syrran ` för hon cyklar runt sjön hon. Det är ju så nyttigt med motion sägs det. :-) 


 

Tisdags kvällen var Sebastian, Annie och Bianca här en sväng. Sebastian skulle träna fotboll.Onsdagen sov jag länge var jätte trött. Angelica kom en sväng innan hon skulle jobba ( hon väckte mig ) kl var strax före tre, men jag hade inte lagt mig förän nio på morgonen. Man lever ett luffar liv när man jobbar skift. Det är tur att jag är en natt uggla . Callanitics träning på kvällen gör att man blir pigg igen.På torsdag var det städ dags dammsuga och skura golv. Var kommer allt damm och grus ifrån. Man känner sig nöjd när man är klar. På eftermiddan åkte jag och Brigitta (Finkan) till Charlottenbergs köpcenter på en snabb tur. Därefter var det fotboll mot Örnen. Mangskog gick upp i ledning med 3-0 i början av andra men se trodde de att vinsten var i hamn. Blev jätte spännande mot slutet men vi vann med 3-2. Jippi
Mangskog spelar riktigt bra nu MSK MSK MSK

Usain Bolt

Hela världen hyllar Usain Bolt idag även jag vill det.

100 m tid 9,58

200 m tid 19,19

Båda värdsrekord

Han kan springa han
 
  

  


Det är så man ryser
Ny panna

Nu har vi fått in den nya pannan och vi har varm vatten igen. Härligt , härligt. Nu behöver jag inte åka runt till mina vänner och låna dusch. Här kommer några bilder av pann bytet.

Här är det gamla som åkte ut med stor möda och stort besvär. Men finns det stön så går allt.

  

För att få in den nya pannan fick vi hjälp av stora starka killar från Stubberud i Gunnarskog plus gubben min. På ett litet kick så var den inne i verkstaden. Men jag fick iallafall med det på bild.

 

Sen kom nästa Gunnarskoging och monterade in pannan. ( Nu var det att många från Gunnarskog) Men unna gick det.
Tommy Goodman fixade jobbet med hantlangning av gubben Steve.


    

Resultatet blev lyckat och nu har vi varm vatten JIPPI!!!!

   


Kvällen avslutades med fotboll i Arvika. Mangskog spelade mot Arvika U. Ja jag säger bara det. Vad är 9.58 med Bolt mot vinst mot ett Arvika lag med 4-1.   :-) 
Målgörare Calle, Sebastian, Micke och Victor

Tjola hopp man blir ju så glad.

Hamnfesten

Nu är årliga hamnfesten avklarad och den blev lyckad även i år.
Fredagen började med lite taimat på Annie och Sebastians balkong med syster Birgitta och morbror Dan . Ja vad äter man om inte tai när Dan är med. Det var jättegott och solen sken, inte så vanligt med sol denna sommar.


     

Sen var det full fart till brygga Syrran gick som en gasell för hon skulle vara längst fram när Ulf Lundell uppträdde. Vi kom i tid och han drog i gång. Han öste på med många bra låtar gamla som nya. Uppträdandet varade i över två timmar.Där efter var det Haaks på lilla scen. Två bröder och de är det drag på. Gud va jag tycker de är bra. Fullt ös från första stund.

    

Andra dagen var det regn, regn men vad gör det när Tomas Ledin ska vara på scen. Först var det mat på bryggan. Helt underbar mat, men kocken är ju Fredrik och då kan det ju inte bli något annat än bra.
När Tomas drog igång rörde sig publiken som ett hav i regn vädret. Han har en förmåga att få med publiken. Men det kan ju vara hans låtar som gör det. Alla kan texterna unga som gamla.Var hemma vid tre tiden och då var sängen helt underbart god.


Jobbet börjar

Ja då var man igång på jobbet ( Scan Module ). Rivstart direkt full fart  men det är väl bra. Jobbat hela helgen och har fyra dagar kvar sen är det ledigt igen fem dagar.
Fredag kvällen var vi på fotboll i Åmotfors. Det blev oavgjort 2-2 kanske rättvist om man ser matchen i helhet. Men ett så tydligt offside mål så jag tror en halv blind skulle ha sett det. Hoppas domaren putsar glasögonen till nästa match.Lördag kväll hade vi Bianca här för Annie och Sebastian var på bröllop. Jonas och Nina gifte sig.
Mamma och Pappa var här på en liten matbit. Bianca blev också serverad mat.

    

Söndag var det callanetics träning igen. Det känns jättebra att man har kommit igång med träningen igen.
Avslutade dagen med varma smörgåsar med kantarell stuvning. Steve hade varit i skogen och plockat . Jätte gott.

Nu ska jag göra iordning matlådan och dra iväg till Glava och göra ett ryck på Modulfabriken :-)

Semestern snart slut

Ja då var det sista sommar semester veckan då.
Måndagen var lugn och regnig men på kvällen var det fotboll på Mangvalla. Det regnade lite fortfarande men det var full fart på matchen. Mangskog tog ledningen med 2-0 efter två minuter. Ja hur går det till? Straff efter 30 sekunder som Robert Rosenqvist satte och har man Micke Karlsson i laget brukar det alltid bli mål. Men sen blev det spännande för när Årjäng reduserade till 3-3 då var nog blodtrycket högt på publiken. Men när Micke gjorde sitt tredje mål för dagen (4-3) då var det jubel på Mangvalla.

Tisdag och onsdag var det bygget i Gårdsås som gällde.


 


Det skulle bli golv på verandorna och ändstockerna på garaget skulle oljas, även målning av muren i huset.


         På kvällen var det Callanetics med vännerna Britt-inger, Birgitta. Ulla och Ninni. Gott att komma igång igen och röra på dököttet.
Torsdagen var det strålande solsken. Började dagen med en cykeltur runt Mangen.

 Härligt att få blåsa ur all träningsvärk efter gårdagen. I eftermidda skall jag få massage av Kristina. Ska bli jätte gott. Sedan blir det middag hos Annica och Erik på  Granberga.
I morgor drar jag igång att jobba efter nästan sex veckor semester.
Scan Module her I come!!!!!

Linköping

Nu har vi kommit hem från en trevlig tripp till Linköping.
Vi drog i väg tidigt på fredagen och strax innan Motala var det fika dax. Lite mackor, tomater och kaffe.Inte så dumt.

Väl framme i Linköping tog vi in på Hotell Radissons. Stor och fint hotell som låg vid stora torget mitt i stan.(bra läge)

På lördag tog vi en lång promenad till Gamla Linköping. Det var en uppbyggd stad av gamla hus från innerstaden. Helt otroligt att man kan flytta så stora hus. Men tänk vad roligt att de har bevarat alla gamla hus. Inte som i Arvika där man river dem.  Lite ut på dagen var det fika dax och då köpte vi kaffe och bakelse på Ragnar Dahlbergs café som låg i gamla Linköping.


             
      


På kvällen blev det kina mat och en och annan öl Gott Gott.
Söndag var det hem färd. Gjorde en avstickare till ett musteri och köpte lite cider (jordgubb och citron) Jätte goda.
Sol och fint väder nästan hela helgen och även när vi kom hem. Så då tog vi en cykeltur runt sjön. (måste jobba bort lite fika och någon öl) hi hi hi

Nu blir det ost och kex med mys framför tvn

(kanske man måste cykla imorgon också)

RSS 2.0