Gott Nytt År

Här kommer en nyårs hälsning från oss på Lövhäll
En varm och en kall nyårskaramell
GOTT NYTT ÅRJulhelgen

Ja då var julhelgen slut och lite vardag i mellandagarna med jobb på scan module.

Uppesittar kvällen var det mys med gubben och bingolotto med Lotta och jag vann 100.- Tror aldrig jag har fått en rad när jag spelat, försökte att ringa men kom inte fram. Det hade varit kul när det var så nära jul. Haha lite rim.

Julafton firade vi på Bäckänga i Gaech hos Angelica och Jimmy. Var en helt underbar julafton och tänk va härligt att sitta där och huset var klart. Tänk vilken lycka för husägarna. God mat och många julklappar. Kisse katterna hade också kalas de fick tonfisk och julklappar förstås.
   
 


Juldagen var vi på Granberga på en matbit. Birgitta, Håken och barnen var också där. God mat och trevlig samvaro. När vi skulle åka hem hade det kommit jätte mycke snö. Det snöade hela natten ca. 35 cm snö kom.


 
 
Annandagen blev det snöröjning. Ja snön hade som sagt vräkt ner hela natten. Man kan ju inte klaga på att det inte blev en vit jul. Helt underbart fint är det med mycke snö ja nu vill vi inte ha tö. Ett litet rim till :-)

God fortsättning 

 


GOD JUL

God jul alla vänner
som jag i världen känner.Här ska ätas och mysa vill jag lova
Sen ska tomtefar och tomtemor sova

GOD JUL


Vintern är här

Vilken härlig och kall dag minus 10 grader och solsken. Ja lite blåsigt är det men man får dra på sig mössa och vantar.
Har varit lite dålig med att blogga men nu är jag här. Jobbar en eftermiddag och tre nätter sen är det jul ledigt. Om en vecka är det julafton och den ska vi fira med mycke mat och paket under granen. Vi drar till Gunnarskog och firar julafton i Angelica och Jimmys fina hus. Tänk att det är klart efter så många timmars arbeten. Mycke bra jobbat nu ska ni njuta och må så gott.

Nu är julkorten skrivna och frimärken på, va många det blev men det är så roligt att själv få. Borde nog packa in julklappar men det får bli när jag blir ledig. Det blir mycke då Hahaha ja det ordnar sig som Steve brukar säga. Min lilla lugna gubbe.

Kram och hej från mig till dig


RSS 2.0