Härlig höstdag

Tänk va hösten kan vara vacker. Ledig och solen skiner. Det var tänkt att bli en bakdag idag men vem vill vara inne en sådan dag.
Var ute på en härlig promenad med mamma idag.
 
   

Pappa var i sin vedbod och grejade. Man kan ju säga att veden ligger i ordning, här slarvas det inte.
Lite höstbilder


         


Trots att det har varit frost flera nätter så har inte alla blommor frusit. Rosorna blommar på Lövhäll och pelagonierna på Nygård. Äppelträden bär sin vinterfrukt, livet är att bra härligt.


         


Hoppas på fler vackra höstdagar men skulle det regna någon dag så blir det bullbak.

Tjing ping mina vänner.

 

 

 

Lite av varje

Snart är jobb veckan efter semester trippen slut. Den har gått fort bara en natt kvar.
Faster Margareta och Lennart från Stockholm har varit här under helgen. Jag jobbade ,lite synd men jag träffade dem en sväng hos syrran på lördag innan jobbet.

Härligt höstväder i flera dagar men även åska och regn. I morse var det kallgrader (-2 ) Nu blir det till att få fram isskrapan. Ja det är bara att gilla läget. Inte så dumt att vi har bytt panna så man inte behöver bekymra sig för att det ska hända något när det drar igång och blir vinter.

Till helgen är det Arvikamarten och även Sunnemarten på fredag. Höstmarknaden där är alltid kul. Blir nog lite inköp av plastpåsar och strumpor. Ljung är också en marknads vara och en och annan marknads karamell,kokosbullar är också smaskens.

Angelica spelar innebandy i Åmotfors i år och de har premiär match i Hagfors på fredag. Sebastian och mangskog laget börjar säsongen mot Hulsberg/Björkås i Karlstad. Ja nu drar innebandyn igång och det är alltid roligt. Spännande och många bilturer i värmland. 


Tunisien

Här kommer lite bilder från Tunisien.

Här är det inne i Medinan, trångt som bara den men kul att se hur man kan samla ihop så många försäljare på ett ställe.

Stranden nedanför hotellet. Många härliga strand promenader.
Hotellet Riviera med den stora poolen som vi plaskade och gjorde svan hopp i.Härlig måltid med Tunisisk mat. Den kan jag rekomendera.

Alltid gott att vara ute och resa men att komma hem är inte så dumt det heller.

Hemma igen

Ja då var man hemma igen efter semestern. 14 härliga dagar med sol och bad i Tunisien.

Bilder kommer lite senare måste tvätta och handla idag. Sen måste jag åka till Gunnarskog till min lilla gumma Angelica och hennes Jimmy. Det var så länge sedan jag såg dem och jag är jätte nyfiken på vad de har gjort i huset sen sist.

Kramiz alla vänner


RSS 2.0