TILLBAKA TILL VERKEN

Vill bara skriva och tala om att på måndag börjar jag på Verken igen.
Jag är så glad och det ska bli så kul.

När jag kom hem fick jag denna underbara ros bukett av min underbara man.JAG ÄLSKAR DIG


Tjola hopp


Angelica 24 År och lite annat

Fredagen den 19/2 fyllde Angelica 24 år. Lilla gumman börjar bli gammal.
Den dagen var jag på hälsokontroll för eventuellt jobb på verken. Det var full fart med bl.a armhävningar och situps. Men jag fixade det. Lite pirrigt var det och sen är det bara att vänta.
På kvällen var vi till Kristnehamn på innebandy. Killarna vann med 8-4 och kontraktet i div 3 är i hamn. 
Åt lite mat 100g Räkor och lite sallad + 2 körsbärstomater. Mumsfilibabba efter 24 dagar med endast soppa.Lördagen var det ett otroligt busväder men vi drog iväg till Gunnarskog för Angelica hade födelsedagskalas. Annica och Erik åkte med oss, vi tog över stan. Det blev ett lyckat och mycke trevligt kalas. Alltid roligt och komma till paret på Bäckänga, de har det så mysigt.

 

Söndagen var en solig och underbar dag, lite kallt men man har ju kläder. Vi fick besök av Sebastian, Annie och Bianca. Kul när de kommer på besök.

  


Måndagen var det vägning igen och jag hade även denna gång gått ner(1kg). Nu har jag gått ner 8,6kg och det känns härligt.

Tisdagen var en helt underbar dag. På förmiddagen fick jag det efterlängtade samtalet från VERKEN. Jag hade fått jobb. Har en månads uppsägning men hoppas att det går att ordna tidigare.

JAG ÄR SÅ GLA
DENNA UNDERBARA DA

 

 


KALLA OS GULD

Jippi nu har Sverige ett  OS Guld. Gud va hon åkte, man blir ju helt vild hemma i soffan. Å när hon går i mål så var det till att torka tårar. Jag älskar att titta på sport synd att man ska i väg och jobba. Men det är ju mitt levebröd. Ja på tal om jobb nu är det två nätter kvar sen är det lite ledigt. Tänk en ledig helg det är inte ofta.

Idag var det vägning. Skulle kollas om den tredje veckan med soppa hade gett resultat och det var ett kilo ner. Känns härligt att det ger resultat. Till helgen blir det lite mat kyckling eller räkor och sallad. Ska bli spännande och se hur magen reagerar.

Gänget runt Kalla
De kan valla


Camebridge

Ja då har det gått två veckor med soppa. Trodde inte att det skulle gå så bra som det gjort. Visst kan man vara sugen på någon smarrig mat ibland men är man stönig så är man. Det bästa är att man inte är hungrig och att sopporna smakar gott, annars ginge det aldrig. Så idag var det spännande och kolla på vågen om det hade blivit något resultat och det hade det. Vågen visade 6,7 kg minus och det kändes jättebra. Så nu blir det fortsättning en vecka till så får vi se vad som hänt då.

Idag hade vi besök i våran trädgård. Ett gulligt litet rådjur på ljusa dagen som smaskade på mat under fågelstugan. Sen när det hoppade iväg så var det så mycke snö att magen tog i. Stackars liten. Får ta och lägga ut mer mat till i morgon.Å sen måste jag ju säga min förkylning är mycke mycke bättre ja nästan bra

Tralalalala


Förkyld

Ja då var sju arbetsdagar avklarade. Men den sista natten var jätte lååååång för jag är förkyld. Fy va det var jobbigt ,när jag lade mig halv nio på fredags morgonen så sov jag till halv tio på kvällen. (13 timmar) var uppe i tre timmar sen sov jag i tio till. Man kan säga att jag är utvilad och förkylningen är bättre. Hoppas jag är ännu bättre imorgon för då ska det bli solsken och det vore gott med en härlig promenad och få lite syre i lungorna. Ja snart är det full rulle igen och snôringa är blott en historia i livet.

Host och nys
Helgmys


RSS 2.0