" I HÄLJAS"

När fredagen kommer får en ta "hälja"och tänk vad det är härligt. Man mår så gott. 
Denna fredags eftermiddag började i Charlottenberg där jag och gubben shoppade lite. Kvällen avslutade vi i Åmotfors på innebandy. Angelica spelade där med sitt lag och det blev vinst med 12-1. Jättekul. Med det tråkiga var att "lilla gumman" fick en riktig stjärnsmäll med följd av blåöga.   

Lördagen var det ett härligt väder. Ute på promenad i det vackra solskenet. Hade besök av Sebastian , Bianca och Doris. Tog hundarna ut på en promenad på eftermiddan. Inte så lätt med två koppel men skam den som ger sig. Inte jag iallafall. Tänk och kompisen Finkan sett mig då hade hon svimmat. Hahaha
Visst är de gulliga.På kvällen kom Syrran och Dan hit på en bit mat och något gott att dricka. Det var den årliga melodifestivalen. Det är en tradition att vi ser den tillsammans. Vi tyckte nog att det var en bra låt som vann men det kunde även ha blivit någon annan låt. I maj får vi veta hur konkurens kraftig låten är.


   

Även söndagen erbjöd vackert väder och vi var ute och gick. På eftermiddan åkte vi till Sebastian och Annie.
Sebastian hade födelsedagskalas. Det var jätte trevligt.

Sebastian 22 år
Tjing och titt ut
Sen va "hälja" slut


Helgen som varit

Ja då var det helg och jag har varit ledig. Jobbar nu alltid dag så inget mer helgjobb. Det är helt underbart att man kan ta "helga".

Fredagen var det mys framför tvn och bara vila, Gott gott.

Lördagen var det ett helt underbart väder. Tog en promenad med gubben och man bara njuter av solen. Men sen blev det Årjäng och innebandy vi åkte med Kjell-Åke och Birgitta. Hämtade Annie i stan som också åkte med. Nordmarken skulle få sig en omgång av Mangskog och det gick som vi ville. Mangskog vann med 9-8 en spännande match. Man blir helt darrig efter en match med spänning. Kan ses på korten som kommer här.
Som ni ser var det en stor hejaklack med. Det är så roligt med innebandy. Sen tackar spelarna sin publik och det är en otrolig känsla när man ser dessa glada och trevliga killar som sliter och jobbar för MANGSKOG. 
Söndagen började med vasaloppet. Alltid kul att titta på. Traditionen är att man ligger i soffan med frukost med täcke och kollar. Så även i år. Sen tog vi en promenad upp i skogen mot Gylterudsgrottan.
Tog sen en promenad till Granberga och kollade på tapet prover. Det kommer att bli fint i deras vardagsrum.
Avslutade kvällen med lite mat och en film. Imorgon är det jobb som väntar. Verken nästa i morgon bitti.

Hej svejs
Grus och gnejs

 

 


Rådjur i vår trädgård

Nästan varje eftermiddag har vi rådjur i vår trädgård. Vi matar dem med renpellets (tror det heter så) och morötter. De brukar komma vi fem eller sex tiden och de smaskar och äter.

Sedan när de är mätta lägger de sig en stund på maten och vilar.

Det är härligt att ha djur och natur så nära. ( jag rimmade lite också)

Nu har jag bara en dag kvar denna vecka sen är det helgen. Tänk va den har gott fort. Men har man roligt går tiden fort. Som jag sagt förut så är det härligt att vara tillbaka på verken. 


Hörs snart igen


VERKEN

Ja då var första dagen på verken avklarad. Genomgång vad som hänt under året lite brand utbildning m.m.
Tänk va härligt att vara tillbaka det känns helt underbart i hela kroppen.

Ja och på tal om kroppen så har den blivit 2,6 kg mindre på en vecka jätte gott. Har nu gått ner 11,2 kg på fem veckor och det känns jättebra. 

Nu är allt sig lik
Tillbaka på logestik

Puzz å Kjam


RSS 2.0