Lite av varje

I fredags var min kamrat Ann-Kristin här och hälsade på. Alltid lika kul när vi träffs. Min norska snälla kamrat. Och på tal om Norge så under tiden hon var här hände det något hemskt i Norge. Terrordåd i Oslo och massaker på Utöya. Men det ska vi inte skriva så mycket om för det vill dåren som gjorde det. Punkt slut.

På lördag var vi på friidrott i Arvika. Simon tävlade i 60 meter, längd, höjdhopp och kula i två dagar. Medaljer i alla grenar. 4 silver helt otroligt. Sen var vi och grattulerade David som blev 14 år.

Lite lägesrapport om foten. Den är inpackad i gips fortfarande. 12 dagar kvar tills den ska kollas och sen kanske jag får börja gå igen.
Ja så här kan det gå
när ett ben får jobba för två
Men de blir nog lika sen
när jag får börja gå igen


Halvtid

Ja nu har det gått ungefär halva tiden (3 veckor) som jag ska ha gips. Innan såg foten ut så här.Tiden går inte fort det kan jag inte säga för då ljuger jag och det ska man inte göra. Hahahaha.

Var på sjukhuset idag och tog ur stygnen och sen gipsade de om igen. Foten fick vara i frihet i ca. 10 minuter.
Här kommer det lite bilder från klädd fot, till naken och sen klädd igen.

Sågar upp gipset, vi fick ha hörselskydd det var ett väldigt livNu var fossingen naken och rak.Sitter ett stift i foten som ska vara kvar de resterande 3 veckorna.Sen packade de in foten igen. Så nu är det till att vänta i 3 veckor till och då ska foten röntgas och kollas så allt är bra.
Nu blir det inget mera
jag får fortsätta och filosofera
Som sagt 3 veckor har gått
å man får inte ha brått
sa det som håller på å krivera. :-)Kalas för Steve

I måndags hade vi kalas för Steve, han fyllde 46 år min lilla gubbe. Vi åt tacopaj och sen var det kaffe och tårta.Idag onsdag har vi elektriker här det ska bli ljus på altan och kontakter. Det kommer att bli jättebra.Imorgon ska jag till sjukhuset och ta bort stygn på foten och så ska det gipsas om.
Halvtid kan man säga. Tre veckor med gips har gått, tre veckor kvar med gips.

Det får gå bra
men roligare kan man ha.

STEVE 46 ÅR

Idag fyller min älskade gubbe 46 årHa en bra dag

Puss och kram
önskar Frugan


Min syster

Min syster är en pärla. Hon är med och skjutsar mig både hit och dit. I onsdags var vi till Charlottenberg och handlade lite födelsedags pressenter till min älskade Steve som fyller år till måndagen. Jag köpte också ha ett par skor som jag ska ha till Angelica och Jimmys bröllop. Ja ett par skor kan jag ju inte ha men jag kan ha en sko. Haha

I dag har jag varit till jobbet och hälsat på. Kul att träffa jobbarkompiserna. Det är tur att man har ett jobb. Åkte med Steve till jobbet han började klockan 2 stackarn jobbar 12 timmar idag och på söndag. Men sen får han semester.
Sen när jag skulle hem kom min snälla syster och hämtade mig.Söstra mi å ja
vi har dä att bra

Hej igen

I fredags var jag och Steve till stan och dressade upp honom till bröllopet. Han ska ju vara snygg när han för fram vår dotter till altaret, och det blir han. Han hittade en riktigt snygg kostym som passade perfekt.
Sen var vi och fikade på Nordells och det vet jag inte när vi gjorde senast. Många många år sen. Det var jätte mysigt. Sen var vi till sockenstugan och kollade på hantverk. Tänk vad alla är duktiga, köpte tre tovade jordgubbar.

På lördag var vi och kollade på fotbollscup för gubbar i Gunnarskog. Kul med fotboll och så får man komma ut en sväng. På kvällen kom min syster och hennes gubbe hit på besök, det var på tiden, de har varit på Gotland alldeles för länge tycker jag. Hahahaha borta från syrran så länge som flera veckor. Men det var säkert härligt för dem med lite semester.

Söndagen gick i fotboll på tv. Sveriges damer vann kvartsfinalen och är nu i VM semifinal på onsdag. Spännande spännande.

Måndagen åkte jag med Steve till stan när han skulle jobba, jag var hos Nermin och blev klippt och han gjorde slingor. Han hittar på nya frisyrer. Nu blev det slinga både bak och fram.Ha en fortsatt bra vecka alla mina vänner

Litte tå hôre

I lördags var vi ute gubben och jag. Vi var till Arvika och åkte runt i bil. Ja allt kan roa en uttråkad, gipsad fru. Resan avslutades med pizza. Inte så dumt. På kvällen kom Angelica och hälsade på en sväng. Jimmy var på svensexa.På måndagen kom Annie, Sebastian, Doris och Bianca hit på besök, Steve skulle greja med deras bil. På kvällen var jag och Sebastian och tittade på Annie när hon spelade fotboll. Steve jobbar natt denna vecka stackaren.Tyvärr blev det förlust. Men jag fick komma ut på en tur. Lite komiskt var det nog när vi klev ur bilen med kryckor båda två.På tisdagen var Fredrika här på besök, Steve hjälpte henne med bilen, den skulle besiktas på torsdag.Onsdagen var som vanlig men på eftermiddan var vi och handlade på Lundby. Utflykt igen, nu var det mycke, vi var även en sväng till Vikene.

Torsdagen fick jag besök av Marika, en jobbar kompis. Det var jätte kul och snacka lite. Hon hade bakat en kaka så vi fikade. Jätte kul med lite jobb snack.På eftermiddan kom familjen Jonängen/Viberg på besök igen. Bromsarna på bilen var inte helt ok. Men nu är det fixade.Min älskade man ska nu jobba sista natten för denna veckan och tar sig en tupplur innan har styr kosan mot verken. Men till môran tar han "hälja".Kramiz och hej från mig
Tre generationer

Tre generationer på kryckor.
Hur kan det bli så här?

Jo Sebastians korsband gick av när han spelade boll
hade inte alla ben under kontroll

Sen var det min kärringknöl som skulle fixas till
jäkligt tråkigt att sitta still

Stackars morfar väntar på operation i höst
nu har han kompisar, kanske en tröst

Men om några månader ska ni få se
Då är vi fixade och pigga alla treHej å hå
vi får kämpa på


Fredag

Ja nu har det gått 4 dagar sen jag blev opererad i foten och det börjar bli lite långtråkigt. Men jag tar en promenad till köket, ibland blir det en sväng till sängkammaren också, men mest så sitter jag i vardagsrummet och kollar på tv. Datorm är också en bra kompis. Böcker och tidningar är inte så dumt det heller. Nu kom jag på ett utflyktsmål till. Toan hahaha där gör jag också några besok om dagen. Men nu är det helg och lilla gubben min är ledig så det kanske blir en tripp utomsocknes. Vem vet vad helgen bjuder på. Har inte så stora fodringar nu på utflykter.
Igår var Sebastian här, ja han har det inte så kul han heller för han går på kryckor men han kan köra bil och då kan han hälsa på mor. ( han har varit här tisdag, onsdag och torsdag) Kristina var också här igår. Ja mamma, pappa, Annica och Erik har också varit på besök så egentligen är det inte ett dugg synd om mig.
Idag har jag inte tagit någon smärtstillande tablett än och klockan är tre på eftermiddan. Får se hur länge det går.

TjingelingRSS 2.0