Svärmor Annica

Idag fyller svärmor Annica år. Ska åka och grattulera henne snart.

GRATTIS GRATTISHa en bra dag

"Hälja"

Denna helg har det varit flytt och städning för Sebastian och Annie. De har flyttat till sitt alldeles egna hus. Jag hjälpte till med det jag orkade, ibland torkade jag skåp och ibland låg jag på golvet och vilade med foten i högläge.

Ja nu är jag igång med lite träning. Går varje dag runt Gylterud (1 km) än så länge är det med en krycka men till tisdagen ska jag gå utan. Hoppas det går bra. Svullet och ömt är det ännu, men det dröjer nog längre än man tror. Idag när jag gick rundan så hade jag speed. hahaha Det kanske inte de som såg mig tycker. Men för mig var det sprutt i benen.


Angelica och Jimmys bröllop

Nu är vår dotter fru Olsson och vi har fått varit med om ett helt underbart bröllop. De var så otroligt vackra så man fällde en och annan glädjetår, och det var jag inte ensam om.Tack för att vi fick dela denna dag med er.

Angelica och Jimmy

Idag gifter sig vår dotter Angelica och Jimmy i Mangskog Kyrka kl. 16.00 och sen blir det festligheter på hembyggdsgården i Gunnarskog.


Gipset är väck

Ja nu har jag fått bort gipset på foten. Jippi, det är så härligt efter 6 veckor. Nu är det bara att träna, träna, träna. Foten är svullen men det hoppas jag att det snart går ner. Man kan ju alltid hoppas att det går fort.
Kvällen innan gipset skulle av blev det lite konstverk.


Sen kom sågen fram och gipset åkte all världens väg.Nu är foten ute i det fria, lite bullig, stel men helt knölfri. Tjola hopp.Ja tänk va tiden går fort. Hahahahaha jag skojar men nu är jag på upploppet.

Tjingeling


Hamnfesten

Ja då har det varit hamnfest i Arvika. Det kan man ju inte missa trots att man har gipsad fot. Men först var vi på Mangvalla och kollade på fotboll. Mangskog spelade mot Örnen. Det blev vinst med 3-2. Var nog mer tur än skicklighet att det blev vinst, för de spelade inte bra. Men har en otrolig kämpaglöd och ger aldrig upp. Det var det som gjorde att de fortfarande är serieledare.

Fredagen regnade det som bara den men vi skulle ju bara se The Baseballs och de spelade klockan 24.00 och då hade det slutat och regna. Tur ska man ha också. De var jätte bra, vilket drag.På lördag var det Jerry Williams. Det är att en kurtgubbe på 69 år. Sångrösten är lika bra som förr men kanske inte uppträdandet. Men va fanken han är ju till åren. Men när han drog igång de gamla goda låtarna så var det fart.Efter Jerrys uppträdande träffade vi Per-Uno och Ulla som gick med oss hem, vi köpte med hämtmat. Per-Uno och jag går på kryckor så jag hade en kompis och Steve och Ulla är våra uppassare.

Idag har jag träningsvärk i hela kroppen efter hamnfest bravaden, men det var kul att komma ut och jag får arm muskler. Hahahaha


RSS 2.0