Gillar sport

Ja se denna helgen vart det innebandy men bara en match. Angelicas Åmotfors var spel lediga men Sebastians Arvika spelade i Surahammar. Ja som sagt innebandy är kul så gubben och jag åkte med och kollade. Tror det var ca. 30 mil men det gick fort. Men det var synd om killarna för de förlorade med uddamål 5-6. Lite surt men som syrran sa. Ni var ju i Surahammar. Hon är lite klurig min syster. Hahahaha. Men spelmässigt såg det riktigt bra ut så på hemmaplan tror jag faktiskt att de vinner.

På söndag var det Farsdag och det måste firas. Lilla gubben fick kaffe på sängen och några paket. Sen traskade jag iväg till min pappa och firade honom. På eftermiddan kom Angelica och Sebastian och firade Steve. Sen var det lite mat och kaffe med äppelpaj. På kvällen blev det ett träningspass i gympahallen.

Måndagen var det FOTBOLLSGALAN på tv. Kul kul och jag gillar Zlatan. Klart han ska ha guldbollen han är ju bäst.

Här skulle jag sätta in bilder på farsdagsfiringa och Zlatan men det dret sig.

Ha så kul
snart ä dä jul

Innebandy är kul

Ja då har det gått en vecka till. Va tiden går fort, men den gör väl det när man har roligt.

Kan börja med förra helgen när Sebastians Arvika skulle spela mot Lesjöfors/Filipstad serieledarna. Lugnt tänkte jag de får göra så gott de kan. L/F hade ju kommit från en högre serie och ledde denna serien så jag tänkte det blir en match med bra spel men kanske inte vinst. Men vad jag tog fel. De vann och spelade jätte bra, sopade hem segern med 9-5 och jag fick uppleva ännu en närvös match. Tänk va innebandy är kul.

Lördags kvällen var det fest med jobbarkompisarna . Vi var 18 st som festade loss. Först var vi hos Niklas Olsen och laddade inför The Roof. Där blev det mat och vi hade jätte kul.

På jobb fronten har jag jobbat dag denna vecka full rulle. Kul på godsmottagningen roligt att göra något nytt.

Fredagskvällen var det innebandy igen. Vad är en myskväll i soffan framför tvn med ett vin glas när man kan åka till Lesjöfors på innebandy (ca.16 mil) Hahahahaha ja man är väl lite tokig men det är så kul. Angelicas lag Åmotfors spelade och de vann med 10-3. Härlig hemresa när man har vunnit.

Lördagen var lugn med härliga promenader i ett underbart väder. Var en sväng till Granberga på middag Gott Gott.

Söndagen jobbade Steve igen men jag drog iväg på innebandy. Sebastians Arvika skulle spela mot norska u 19 landslagen, en träningsmatch. Den vann de lätt med 14-3. Norskarna var nog slitna efter en tränings helg här i sverige eller nog är det så att de blir inte världsmästare iår. Kvällen avslutades med ett träningspass med callanetics och sen blev det mys mat med gubben när han slutat jobbet.

Tjingeling


RSS 2.0