Lyxliv

I går var en härlig dag med mycke solsken härligt härligt. Vi började dagen med en långpromenad i Gylterudsbergen. Gick upp vid Rinntorp (det litar på den late och fete) med när man kom i andra andningen så gick det som en dans. Så underbart med skogspromenad i solsken och massor med fågelkvitter. Färden fortsatte mot Dammtjärn och sen ner tillbaka hem via hagabacken. Här kommer lite bilder på hur träd kan växa över stenar.Tänk vilken fin natur vi har så nära som vi bara har bakom knuten. Glömmer ibland vad fint vi har på nära håll.

När vi kom hem blev det fika vid timmerstugan med vatten, kaffe och glass. Tittar ni noga så kan ni se även att det på brickan finns en allergitablett. Hahahaha Det tillhör också våren.Sen blev det slapping i solen. Vilken dag.Dagen avslutades med korvgrillning med våra älskade  Angelica, Jimmy, Sebastian och Annie. Doris och Bianca var också med.

Detta kallar jag lyxliv.
April väder

Idag är det aprilväder och det har det varit nu hela månaden. Ibland regnar det sen hux flux kommer solen och någon timma efter kommer det ett "snöäl" Men nu går vi snart in i månad Maj och vi får hoppas på varmare väder. Månaderna går fort tänk att det snart är valborg och första maj. Jobbar en kväll till sen är det ledigt i 5 dagar, ska bli härligt med lite ledighet och då hoppas man ju på fint väder så man kan vara ute och må gott.

Ha det bra alla uti världen
Kramiz

Filips dopdag

Idag har vi varit på dop. Lilla Filip har blivit "dopad" i Mangskog kyrka. Trevlig tillställning med en helt underbar präst. Filip tog det med ro han sov mest hela tiden. Här kommer lite bilder.

Kramiz Filip

Glad Påsk

Glad Påsk alla gladaRSS 2.0