Ledig helg

Har haft en underbar ledig helg. Men först vill jag berätta att min älskade lilla gubbe är en livräddare. Han har gett plasma 100 gånger och för det vart han firad med en T-shirt. Kul grej tycker jag.Fredagen var lugn sov till kl 2 hade ju jobbat natt. På kvällen kom Annica och Erik och hälsade på. Vi satt och "stre" tills kl var 12 på kvällen. Trevlig när ni kommer.

Lördagen startade men en god frukost sen åkte Steve, jag och mamma Monica på samlarmässa i Arvika. Alltid roligt och gå och strosa och kolla på alla saker de säljer. Det finns mycke som inte är intressant men det som någon inte tycker om kanske någon annan gillar. Det är det som är det roliga med mässor och så tror man att man fyndar. Själv köpte jag en bok. Självbiografi av Lasse Strömstedt. Mamma köpte två små möss och Steve hittade denna gång inte någonting.

Mamma sitter tryggt i baksätet och Steve konsentrerar sig på att köra

    

Efter samlarmässan var vi så hungriga så det blev en tripp till Milano.Där spisade vi sallad och pizza.
Mätta och belåtna styrde vi kosan till Gunnarskog. Vi ville ju se hur det går på bygget. Angelica var där och målade fönster och dörr foder. Lilla gumman hon sliter. Kram på dig.Det var varmt och gott i huset för Angelica eldade i kaminen. Härlig HärligtKvällen avslutades med ost, kex och vin. Mysigt.

Söndagen startade med en resa till Karlstad och biltema följd av ikea. Där blev det ett snabbvarv för sen var det innebandy i Kil. Sunnanå var motståndarna svår uppgift eftersom de leder serien. Det blev förlust men killarna gjorde en jättebra match. Tänk att man kan vara nöjd efter en match man förlorat men det var vi i publiken. Finkan, Kjella, Steve och jag mm. Det var en ny upplevelse. När vi kom hem blev det klyftpotatis och kycklingfile. Mums mums

Tjing tjong ha det så bra tills nästa gång 


Ledig

Å va härligt nu är jag ledig i 5 dagar. Har varit en vecka med mycke solcells modul bygge. Tänk att de säljer så många, men det är ju bra för då har jag jobb.

Satt och tänkte en dag på vad många nya trevliga vänner jag har träffat sedan jag började på Scan Module. Det var inte bara elände att man blev arbetslös men jag saknar verken ibland. Det är ju mycket kortare väg dit men man får gilla läget. Det är också intressant att vara på en annan fabrik och se olikheterna även likheter finns. Lite allmänt kaos uppstår överallt men det är till för att lösas.

Nej nu ska jag inte prata jobb. Igår var Sebastian, Annie och Bianca här och hälsade på. Alltid kul med besök av "ongane". De var här och grejsade med sina bilar. Måste ju kollas innan vintern. Bianca var med och kollade läget och sprang runt i trädgården. Jag gillar den hunden. Kan ni tänka er att jag gillar en hund men hon är något särskilt.


Här skulle det ha varit en bild men datorn vill inte det jag vill.

Hörs och ha det så bra alla vänner 


Innebandy vinst

Måste ju skriva om helgen som varit. Mangskog herrar spelade mot Ulvsby och vann. Man blir så otroligt glad, jag och Finkan är spända för varje match och är mycket skrockfulla. Men troligtvis drack vi kaffe vid rätt tid och satt på rätta stället denna gång. Vi har lite konster för oss på matcherna. Jag hade nya skor så de tror vi förde tur med sig. Får ta de på Sunnanå matchen också. Men det vete tusan om de hjälper för Sunnanå är jättebra i år.
U-laget vann också över Gunnarskog. Jobbade men fick se sista perioden.

Snart kan Angelica och Jimmy flytta in i sitt fina hus. De jobbar och sliter varje dag där. Tror inte att någon kan förstå hur mycke det är att bygga sig ett eget hus men de är otroligt duktiga.


    


Kram på er alla vänner som jag känner

 

 


Min Mamma

I torsdags var min mamma och jag hos min frisör Nermin. Han skulle fixa till henne i håret. Nu skulle krullet bort och hon skulle bli snoffig. Ni får själv bedömma. Före och efterbild.Visst vart hon snygg. Kanske lite ovanligt för henne men har man haft krull i alla år så är känslan säkert lite konstig. Men man vänjer sig lilla mor.


Min snygga MAMMA och frisören Nermin

 

Tjinge ling nu måste jag sova ska jobba tidigt i morgon
Natti natti

 

 


När björkarna blev till ved

Ja nu har våra stora björkar på gården blivit ved, det var jag som har stoppat det tills nu. Men det blev jättebra och de var ruttna i mitten. Man vill ju inte ha dem över huset. Björn på Stubberud och Ivan på Karterud var här och fällde dem. Var tvungen att ta hjälp med en vajer på Ivans traktor så de hamnade på rätt ställe. Det gick gallant med sådana killar. När de även var övervakade av far på Nygård kunde inget gå fel.

     


Sen hade min älskade make mycket att göra. Det var ved och ris överallt. Men snabb som han är så gick det på ett kick. Han tog sin fyrhjuling och körde ved i långa banor.

  


Lite före och efter bilder


    


  


Idag har jag varit en sväng till mor och far på Nygård och Mimmi förstås. Det sägs ju att man har det bästa på bordet och det har de på Nygård. Mimmi ligger och gottar sig och far löser korsord. Konsentration på topp.Mor är data bruden i huset inne på nätet och kollar varje dag. Här betalar hon räkningar även hon konsentrerad. Min mamma är jätte duktig.Tjing tjong för denna gång

Martens helgen

 

  

Helgen började med att vi gick upp med tuppen Mamma och jag vi skulle på Sunne marten.
Var i Sunne tidiga alla marknadsstånd var inte uppe. Dimmig och kallt var det men vi var rustade för lite kyla. Efter en stund kom solen och det blev ett jättehärligt väder. Vi gick runt många varv och handlade lite smått och gott. Strumpor,marknads karameller, kort och julpapper. Fick smaka på en jättegod julglögg (lingonglögg).Den var man ju tvungen att köpa. Det är ju snart jul. När vi kände att nu är vi nog klara kollade vi på klockan och då hade vi strosat runt i fem timmar. Tiden går fort när man har roligt.

   


På kvällen blev det mys och film (Män som hatar kvinnor) Bra film väntar på att få se nästa i denna triologi.
Spännande spännande.Angelica och hennes lag Åmotfors spelade match i Hagfors. Det blev förlust med 6-11. Dritt men det kommer mer matcher och då får vi hoppas på vinst.

På lördagen åkte jag och gubben till Karlstad. Först biltema vi hade varsin lång lista. Jag hade min pappas lista.
Men det gick fort. Sedan var det innebandy för Sebastian och mangskoglaget.Även denna match blev förlust med 7-3. Man kan säga att det var en dret helg för innebandy men lyckad för shopping.


        

 Kvällen avslutades med tacos, kex och vin.

Idag söndag blir det städning på mangvalla med Britt-Inger och sen blir det Callanetict träning på kvällskvisten. Sen vet man ju inte vad dagen bjuder på.

Tjing ping mina vänner
RSS 2.0