Lite mer vårrus

Här kommer ett kort till från vårruset. Vi blev plåtade av svenska spel.
Fyra glada tjejer som väntar på att få starta.
Linda, Christina, Marika och jag tillsammans med Peter Sipen.


Tänk att det var kul att jogga

nästan som att blogga


VÅRRUSET

Igår var det vårruset i regnväder, men det var kul. Hade tänkt att jag skulle gå runt de 5 km men när det drog igång så sprang jag. Kan ni tänka er jag sprang. Inte hela loppet men det blev mer spring än gång och jag vill gärna göra om det. Vi hade kul hela gänget. Resan började klockan halv fem med buss från verken. Vi var ca 25 personer som drog iväg och det regnade på vägen dit som om himlen var öppen. Men det avskräckte inte oss. Uppvärmningen började ca 20 minuter före och sen drog det igång och 38,5 minuter senare var jag i mål. Sen var det fika med gänget.

Detta var inte sista gången
Tjola hopp


Annie 22 år

Förra vecka var vi och grattulerade Annie på 22 års dagen. Härliga räksmörgåsar och mumsiga tårtor.
I lördags var Steve. Angelica och jag till Karlstad på IKEA och kollade på kök. Det kommer inte att bli lätt att välja men det ordner sig som Steve brukar säga. Han har så rätt så min lille gubbe. Kram på dig.
På kvällen var vi och grattulerade Fredrika som fyllde år 22 mars. Ja ni läste rätt, en aning försenat eller?
Kristina och Patrik var där och hälsade på. Kul att träffa dem också.

 

Idag har Annie, Sebastian, Bianca och Doris varit här och hälsat på. De var här och tvättade sina bilar sen klippte jag Sebastian innan han åkta och tränade fotboll.

Sebastian var långhårig som ett troll. Här kommer före och efter bilder på honom.Imorgon blir det vårruset i Karlstad

 

 


Kalas två helger i rad

Förra helgen började med kalas hos Kristina och Patrik. Kristina fyllde 23 år och så är hon färdig utbildad hälsoterapeut. Gôtt för Mostra och resten av släkten. Grattis och kram på dig och Lycka Till.

På lördag var vi och grattade Cassandra på 20 års dagen och Antonia på 17 års dagen.

  

Helgen avslutades med en maj brasa med (miljövänlig) korvgrillning. Riset efter de fyra stora björkarna eldades upp.

  


Roligt hade Steve och Dan.
Sen var helgen slut men det kom hastigt en ny och då var det kalas med jobbet. Vi var 17 st som gick ut på galej på fredagen. Lite förfest hos Sebastian och sen var det Rajjen med en bit mat och något gott att dricka


  

  

Mangskog hade seriepremiär mot Örnen på Mangvalla och det blev vinst med 1-0. Grattis killar och lycka till i fortsättningen.

Lördagen var lugn för min del var trött efter festen. Blev lite pyssel inne. Med min lilla man han var aktiv i vedhögen. Han tänker på värmen till vintern.

Söndagen var vi ute och promenerade jag och gubben sen på kvällen åkte han och jobbade natt och jag tränade Callanetics. Sen var det hockey Sverige-Norge.

 

 


RSS 2.0