Helgens bravader

Var ledig på fredag tog det lugnt på dagen. Åkte en sväng till Arvika stad och handlade lite, Det skulle ju bli farsdags firande på söndag och då måste man vara beredd. Men först fredags kvällen. Syrran, Dan, jag och Steve åkte in till stan på pubrunda. Fredrika körde oss dit. Vi startade i Annie och Sebastians kök, de har ju barstolar där.

Trippen fortsatte mot bowlinghallen, för dagen ingen bowling men väl en corona. Sedan traskade vi vidare till Bakfickan vid Oscar statt för ännu något gott att dricka. Det var tur att vi hade ätit mat hemma innan. Rekomenderar ej tom mage på pubrundor.

   

Träffade en av bröderna Olsson på Oscar statt som bjöd oss med till Tiki Room så där landade vi lite senare. Mycke folk var det där och jätte roligt.
Sedan bar det iväg hem till Mangskog tryggt med sonen i sin V70.


 .    

Lördagen var det städning i Gunnarskog på bygget. Slipdamm och skräp skulle bort. Det blev bra så nu kan Jimmy lacka trä golvet på övervåningen. Kommer att bli super bra. (Super lite roligt ord efter gårdagen :-))

   

På kvällen var vi hos vännerna Christel och Bengt på middag. Jättegod oxfile med potatisklyftor. Kul att träffas, blir inte så ofta men vi har roligt när det händer.

Söndagen var det FARSDAG var först till min pappa och grattade sedan kom (ongera) hit på middag och så var ju lilla Bianca med förstås.

   


Härlig bild på Bianca eller? Har tjuvat den från Annie gillar denna bild så mycke.







Å så var helgen slut!







 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: SYRRIS

TACK FÖR EN TREVLIG FREDAGSKVÄLL, MEN DET TAR PÅ GAMLA GUMMOR O GUBBAR.

2009-11-09 @ 19:07:01
Postat av: Fredrika

Härlig & kul helg! :)

2009-11-09 @ 20:03:33
URL: http://gikasasja.blogg.se/
Postat av: Dotra

Tack för hjälpen lilla mamma! och den goda maten i söndags. Kram

2009-11-09 @ 22:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0